2012. június 18., hétfő

Nem kell tökéletesnek lenned hogy csinos és szexi legyél

Sokan azon paráznak ,hogy kövérek,pedig nagyon sok ember van aki nem is az csak bebeszéli magának vagy a körülöttük lévők elhitetik velük.Az anorexia nagyon komoly és súlyos betegség.Gondoljatok bele,nem esztek csak azért ,hogy legfőképpen másoknak megfeleljetek.Mi értelme ennek?Úgysem lehet senki tökéletes mindenkinek.El kell fogadni azt ,hogy ki milyen.Aki vékony az vékony aki húsibb az húsibb. Ezzel semmi gond nincs.Mégis milyen lenne ha sok ugyan olyan ember lenne ugyan az a külső,alkat.Váá belegondolni is rossz.
Most lényegébe a húsibb,kövérebbekről szeretnék beszélni pár szót.
Soha semmilyen elkülönítést,taszítást nem mutattam feléjük mert attól ,hogy eltér a testtömegünk ugyan olyan emberek ők is mint én.De ez ugyanígy gondolom a más vallású, nemzetiségű emberekről is.Én az embereket az alapján rakom csoportokba úgymond hogy ki hogy viselkedik velem.Első benyomáskor pl ha bunkó velem akkor nem fogok annyira nyitni felé és valószínű hogy másodszor már nem annyira fogok szívesen találkozni vele.Na de vissza az eredeti témához.Egy teltebb lány és fiú is lehet csinos és szexi.Ha a megfelelő ruhákat hordja és nem olyanokat ami cseppet sem illik az alakjához akkor igenis egy telt nő is tud szexi és csinos lenni.
Pl. egy ducibb nő ne vegyen fel picsanacit és olyan felsőt amiből kilóg a hasa mert ez nem hogy nem csinos de undorító és visszataszító,de ha felvesz egy farmer térdnacit egy helyes denevér ujjú szép felsővel az akkor máris jobb mint a picsanacis verzió nem?
A teltebb lányok is hordhatnak szoknyát csak tudni kell hol a határ.Nem előnyös a miniszoknya,de egy térd felett 5 centivel érő még csinos.
Nem kell szégyellnie senki nem magát mert nem tökéletes az alakja mert van rajta felesleg igenis lehet attól szexi és csinos hogy nem tökéletes az alakja.

Nincsenek megjegyzések: